nechci vám něco vnucovat.jen si přečtěte to k čemu jsem došel až teď.
nejsem moc psavej typ a tak mi trvalo dlouho než jsem se odhodlal sem písnout,ale spustil to dnešní trénink ve veřejný posilce.přišel tam hodně hubenej kluk(tak asi kolem 20) a tak jsem ho při odpočívání pozoroval.nejsem úchyl jen mě zaujal sestaveným tréninkem.začal několika sériemi na biceps s jednoručkama v sedě.pak srovnal lavičku a s těma samejma jedn jel rozpažky.poté přeběhl k legpressu a po několika sériích šel na šikmej benchpress.po něm zakotvyl na spodní kladce na záda.ještě jsem zapoměl,že mezi cvikama procvičoval břicho.to byl jeho trénink,kterej mě nerozesmál,ale spíš rozesmutnil.pak odešel a já si dojel to svoje a šel do šatny.tam jsem ho zase potkal a tak mi to nedalo a zeptal jsem se ho jak se dopracoval k tomuhle složení tréninku.odpověděl mi si ho sestavil sám na základě četby nějakého časopisu a zeptal se jestli je dobrej.moje odpověď ho evidentně rozesmutnila.dřepuj,shybuj a benchpresuj po 5 sériích od cviku né do selhání a postupně až si zvykneš tak přidávej váhu.a když ti zůstane nějaká síla tak po těhle cvikách můžeš dát pár sérií na ramena a ruce.takhle choď 3xtejdně cvičit a hlavně hodně jez tak 6x nebo 7x denně a pak uvidíš sám,že se zlepšuje tvoje postava.odešel s výrazem at mu do toho nekecam

a ted se dostávam k tomu co jsem chtěl původně napsat.
ztratil jsem hodně let cvičení,kdy jsem cvičil podle tréninků všech možnejch šampionů které jsem viděl v časopisech a po každym tréninku,kdy jsem zničil sval ve čtyřech cvikách po 4-5 sériích ze všech možnejch úhlú a s dopomocí sparinga,jsem chodil zničenej domu.specializoval jsem se na trénink paží a benchpresu.nohy a záda njsem skoro necvičil,protože nejsou přece vidět.za tu dobu jsem se dopracoval k váze od 90 do 98kg a k 41cm přes biceps v největší váze.pak jsem zhruba od letošních prázdnin prolejzal tohle forum a začal jsem přemejšlet nad těma tréninkam co sem dával ke čtení J_Dogg.zkusim to a uvidím.upravil jsem trénink a začal cvičit celý tělo v tréninku.od října jsem zařadil dřep a mrtvej tah a zvýšil váhy a cvičil ob den.ted vážim 96kg ráno a přes biceps mam 42cm.síla mi šla neskutečně nahoru.zlomil jsem v benchi prokletou 100kg hranici a v mrtvole jsem ted potáh 200kg.to se nevytahuju,jen konstatuju to že díky tomu že jsem začal věřit článkům co jsem tu přečet,jsem otevřel oči a začal se zlepšovat.škoda že jsem to nevěděl na začátku.
vy co začínáte tak to tady opravdu všechno pročtěte a věřte tomu,že když to fungovalo před x lety tak to funguje i teď.nedělejte ty chyby co jsem dělal já na začátku.opravdu nemá smysl jet partii jednou tejdně do selhání.
omlouvam se že to asi nemá hlavu ani patu a že je to tu asi zbytečný.[/b]